
Restaurant
- Vi brenner for gode opplevelser
med lokal mat og drikke
I restauranten er det en lun og trivelig atmosfære, interiøret bærer preg av den gamle låven og tømmerfløtinga som fant sted i Trysil i flere hundre år.
Best på ælj
Vi er opptatt av kortreist kvalitetsmat, og vår meny består av gode lokale råvarer med et spesielt fokus på elg. Vi har tatt en posisjon som det stedet som er best på elg, og menyen bærer preg av spennende og annerledes retter med elgkjøtt fra Trysilskogen.
Kortreist kvalitet
Flere av våre leverandører har prisbelønte produkter som vi benytter i menyen. Blant annet ost fra Bryn Gardsmeieri, Eggen Ysteri fra Vingen og fisk og rogn fra Femundmat.


Our menu
Starters
Sourdough bread, creamy chantarelles, parmesan, pickled mushrooms
Homemade fries, "pultost" chili cheesem, chicken wings, onion rings with Trysil beer
Sourdough bread, shrimp, fried leek
Hovedretter
Slow-cooked moose, portobello sauce, pickled mushrooms
Homemade burger, chipotle dressing, lettuce, tomato, sweet onion, bacon and cheddar. Available as a vegetarian option
Wasabi pea purèe, white wine sauce, fried potato, butterfried vegetables, fried capers.
Chantarelle sauce, fried mushrooms, cabbage, herb potatoes, pickled mushrooms
Salt-baked celeriac, porcini broth, fried mushrooms, fried potato, cabbage, pickled mushrooms
Kids menu
Dessert
Roasted hazelnuts, orange sorbet, hazelnut cream
Fresh cheese ice cream, fried flatbread, apple compote
H - Hvetemel, E - Egg, L - Laktose, F - Fisk, S - Sulfit, Sn - Sennep, Sel - Selleri, N - Nøtter, Pi - pinjekjerner, So - Soya